Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/steiner-luchtgereedschap
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86

Steiner luchtgereedschap

Roefs Montage techniek BV, dealer van Steiner luchtgereedschap. Het assortiment van Steiner bestaat vooral uit luchtgereedschap, of wel machines op lucht zoals slagmoersleutels, ratels, boormachines, schuur- en slijpmachines. Maar ook de accessoires van deze gereedschapen en de bijbehorende koppelingen, haspels en slangen vind u hier. De prijs - kwaliteits verhouding van Steiner luchtgereedschap is uitstekend, één Must have voor de industrie en automotive. Door de unieke samenwerking tussen Roefs Montage techniek en Steiner luchtgereedschap kunnen wij vaak de dag na de bestelling al leveren. 

Slagmoersleutel

Steiner luchtgereedschap staat bekend om hun slagmoersleutels met het Twin hammer systeem. Door dit systeem hebben de machines een bijzonder lange levensduur.

Slangen, haspels en koppelingen overzicht

Steiner luchtgereedschap biedt ook een groot assortiment van luchtslangen en haspels van uitstekende kwaliteit en verschillende maten, voor iedere toepassing. Lucht machines en slangen moeten ook aangesloten worden, daar heeft Steiner luchtgereedschap ook de oplossing voor.

Kijk voor meer informatie in onze webshop onder Luchtgereedschap

 

Steiner luchtgereedschap