Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/rems
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86

Rems

Roefs Montage techniek BV, de dealer van Rems tussen Eindhoven en Weert. Rems producten zijn speciaal ontwikkelt voor de bijsbewerking, in het bijzonder voor de sanitair- en verwarmingsinstallateur. Rems draadsijmachines en Rems perstangen zijn toonaangevend in de markt, maar ook voor het altijd haak afzagen van een buis is de Rems reciprozaagmachine met de bijbehorende buisklem nummer 1. Speciaal voor het snel en bramen vrij afkorten van buizen heeft Rems ook nog een elektrische pijpensnijder ontworpen, namelijk de Nano of de Centro.

Service

Uit de praktijk ervaring van Roefs montage techniek, is de uitstekende service gegarandeerd bij Rems. Door de snelle toelevering van onderdelen en de vakmanschap van onze eigen technische dienst, is uw machine in korte tijd gerepareerd of onderhouden.

Toepassingen

Een opsomming van de toepassingen van Rems: draadsnijden - rolgroeven, zagen, afkorten - aanschuinen - ontbramen, buigen, radiaalpersen, axiaalpersen, optrompen - uithalen, solderen, invriezen en kuststofbuislassen.

Direct naar de webshop van Rems