Sluiten
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/merken/elektrisch-gereedschap
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 
20131129151321882013121611423633201303291210573820130323111908612012032615002238201303231128563

Elektrisch gereedschap

Onze partners in elektrisch gereedschap zijn;

AEG Powertools

AEG Powertools gebruikt haar erfgoed optimaal voor het leveren van stimulerende, productieverhogende en innovatieve werkoplossingen voor de professionele vakman van vandaag de dag én de toekomst.

Website http://www.aeg-powertools.nl/

Bosch

De afdeling Power Tools van de Bosch-groep is wereldmarktleider op het vlak van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. Met merken zoals Bosch, Skil en Dremen staat de afdeling voor klantnabijheid en hoogste inovatiekracht.

Website http://www.bosch-pt.com/

Contimac

Door jarenlange ervaring is Contimac Benelux de ideale partner voor machines en toebehoren voor bouw, nijverheid en industrie.

Website http://www.contimac.be/

DeWalt

In haar 80-jarig bestaan heeft DeWalt een goede naam als ontwerper, ontwikkelaar en producent van duurzame en professionele stationaire machines opgebouwd.

website http://www.dewalt.nl/

Euromac

Euromac biedt altijd meer! Wanneer u kijkt naar de producten van Euromac zult u direct merken dat bij elk product, hoe eenvoudig ze soms ook lijken, wij extra toegevoegde waardes bieden. En dat zult u in de prijs niet merken. Euromac zorgt ervoor dat kwaliteit voor iedereen berieikbaar is.

Website http://www.euromac.nl/

Festool

De ontwikkening van het merk Festo is een voorbeeld van een sterke visie en het succes om aan de veeleisende behoefte van onze gebruikers te voldoen. Onze missie is, onze klanten praktijkgerichte producten en systeenoplossingen te bieden, die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken.

Website http://www.festool.nl/

Flex Powertools

Weet u eigenlijk dat Flex het "flexen" heeft uitgevonden? Sinds 1922 ontwikkelen en vervaargigen de Flex medewerkers in Duitsland hoogwaardige en duurzame electrische gereedschappen voor handarbeid en industrie.

Website http://www.flex-tools.com/

Hitachi

Hitachi elektrisch gereedschap heeft binnen enkele tientallen jaren over de hele wereld een goede naam verworven door zijn geweldige prestatie, kwaliteit veiligheid en zeer lange levensduur.

Website http://www.hitachi-powertools.nl/

Makita

Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwatiteit komt niet zo maar tot stand. Dat is filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines.

Website http://www.makita.nl/

Metabo

Kracht, kwaliteit, veiligheid - waarom professionals over de hele wereld op het merk Metabo vertrouwen, komt u op deze pagina's te weten. Ga met ons mee naar de grootste en zwaarste bouwlocaties te wereld.

Website http://www.metabo.nl/

Milwaukee

De Milwaukee Electric Tool Corporation is een belangrijke fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrisch handgereedschap en toebehoren voor de professionele gebruikers over de hele wereld.

Website http://www.milwaukeetool.nl/

Rems

Rems, één merk dat zich gespesialiseerd heeft op alleen de installatie wereld. Door zich alleen op deze markt te begeven hebben we er veel ervaring in op gedaan. Dat vindt u terug in onze producten.

Website http://www.rems.de/

Starmix

Als stofzuiger specialist produceren wij al meer dan 90 jaar een breed scala aan bekende, vermogenssterke stofzuigers voor bouw, bedrijven, industrie en privé bereik met een innovatief filterconcept.

Website http://www.starmix.nl/