Sluiten
Menu
0
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/merken/elektrisch-gereedschap
Winkelmandje
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86

AEG Powertools

AEG Powertools gebruikt haar erfgoed optimaal voor het leveren van stimulerende, productieverhogende en innovatieve werkoplossingen voor de professionele vakman van vandaag de dag én de toekomst.

Contimac

Door jarenlange ervaring is Contimac Benelux de ideale partner voor machines en toebehoren voor bouw, nijverheid en industrie.

Flex Powertools

Weet u eigenlijk dat Flex het "flexen" heeft uitgevonden? Sinds 1922 ontwikkelen en vervaargigen de Flex medewerkers in Duitsland hoogwaardige en duurzame electrische gereedschappen voor handarbeid en industrie.

Hikoki

Hitachi elektrisch gereedschap heeft binnen enkele tientallen jaren over de hele wereld een goede naam verworven door zijn geweldige prestatie, kwaliteit veiligheid en zeer lange levensduur.

Makita

Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwatiteit komt niet zo maar tot stand. Dat is filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines.

Milwaukee

De Milwaukee Electric Tool Corporation is een belangrijke fabrikant en leverancier van heavy-duty elektrisch handgereedschap en toebehoren voor de professionele gebruikers over de hele wereld.

Rems

Rems, één merk dat zich gespesialiseerd heeft op alleen de installatie wereld. Door zich alleen op deze markt te begeven hebben we er veel ervaring in op gedaan. Dat vindt u terug in onze producten.