Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/hitachi-power-machines
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86

Hitachi power machines

Roefs Montagetechniek BV is sinds jaar en dag Hikoki power dealer, door een uitgebreid assortiment van machines zoals, schroefmachines, boorhamers, zaagmachines en slijpmachines. Power dealer wordt je niet zo maar, er wort gekeken wie in welke regio het meest geschikt is om Hitachi te vertegenwoordige, men moet beschikken over een team dat verstand heeft van machines, niet allen in de verkoop maar ook in de onderhoud hiervan. Omdat Roefs Montagetechniek BV deze kennis in huis heeft, hebben ze bij Hitachi ervoor gekozen hun power dealerschap voor het gebied tussen Eindhoven en Weert aan hun toe te kennen.

Onderhoud en service

Omdat Roefs Montagetechniek BV Hikoki power dealer is, is er een goede service afdeling. Wij repareren uw machine onder garantie van Hikoki, voor u tijd winst, snelle reparatie en geen opstuur problemen. Wij hebben al jaren ervaring met Hikoki machienes en de onderhoud daarvan.

Machine overzicht

Een korte omschrijving over het machine pakket van Hikoki: accu gereedschap, klop-boor-schroefmachines, slagmoersleutels, mixers, hamers, slijpmachines, scharen, zaagmachines, schaafmachines, freesmachines, schuurmachines en stofzuigers.

Meer informatie in onze uitgebreide webshop.

Hitachi power machines