Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/dassy-werkkleding
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86

Dassy werkkleding

Roefs Montagetechniek heeft zich gespecialiseerd in professionele werkkleding / bedrijfskleding. Door een aantal jaren geleden de samenwerking met Dassy werkkledij te starten, is Roefs Montage uitgegroeid tot een grote Dassy werkkleding dealer in het zuid-oosten. Dassy professionele bedrijfskleding, vakkundige werkkledij ontworpen voor de professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, installatie, logistiek. Voor de las- en constructie bedrijven heeft Dassy bedrijfskledij die vlam vertragend en chemisch bestendig zijn. Kies uit compleet gamma aan werkkleding dat garant staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Functionele werkkleding is veiligheid.

Dassy werkkledij wordt van naald tot draad vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Daarom voldoet deze werkkleding aan de wensen van de professional inzake functionaliteit, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. U kunt rekenen op comfortabele en functionele bedrijfskleding, ontworpen om uw professioneel leven praktisch en veilig te maken. een ultieme combinatie die telkens voelbaar wordt geïntegreerd in de Dassy werkkleding collecties.

Professionele bedrijfskleding in stijl.

Door de jaren zijn de look en functie van werkkledij geëvolueerd: de professionals hoeven zich niet langer in een onaantrekkelijke werkbroek te kleden zonder vorm noch snit, maar kunnen er vandaag de dag goed uitzien in hun bedrijfskleding. Daarom combineert Dassy werkkleding "een tijdloos design met vernieuwende elementen" en worden de volledige collecties zo opgebouwd dat u snel en eenvoudig de juiste kleding combinaties kan vinden, volledig in functie en uw bedrijfs kleuren. Zo kunt u met Dassy bedrijfskleding steeds professioneel als in stijl aan de slag.

Direct naar de webshop van Dassy werkkleding