Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/contact/overige/retourneren
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Retourneren & annuleren

Annuleren
Bij een annulering van een bestelling, zolang deze nog niet is verstuurd, rekenen wij een orderkosten van € 7.50 euro. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij de bezorging te weigeren. Indien Roefs Montagetechniek BV reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten en orderkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren / afkoelingsperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 7 werkdagen om zonder opgaaf van reden het product terug te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, ongeopende verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Roefs Montagetechniek BV zal de gehele aankoopsom, minus de berekende verzendkosten en orderkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. hierbij hoeft u geen orderkosten te betalen.

Alle annuleringen, ruillingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Roefs Montagetechniek BV kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Terugbetalingen
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN nummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Roefs Montagetechniek BV heeft gedaan.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen na ontvangst retourgoederen aan u terugbetaald.

Retouradres:
Roefs Montagetechniek BV
tav. retouren
Vlassloot 1a
6027 RS Soerendonk