Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/bevestigingsmaterialen/houtschroeven/index-texz-multischroeven-pz
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Multischroeven

De multischroef ook wel spaanplaatschroef met boorpunt genoemd. Vele merken hebben deze schroef waaronder Spax, Woodies en Heco. Wij hebben gekozen door de multischroeven van het merk Index, deze hebben een kop voorzien van een Pozidrive (PZ) indruk, verzink ribbels aan de onderzijde van de kop zorgen voor het mooier verzinken in hout. Schachtribben maken het inschroeven makkelijker en verminderen de spanning op de schroef. Door de getande schroefdraad pakt de multischroef wanneer deze het hout raakt.

Speciale boorpunt

Door de boorpunt aan de voorzijde van de multischroef is voorboren niet noodzakelijk en vermindert de kans op scheurvorming bij het op de kant schroeven.

#/pagina
 
Afdrukken

Multischroeven en zijn voordelen

De multischroeven van het merk Index Texz kent verschillende voordelen.

Kop

De kop van de multischroef is voorzien van een PZ en Torx indruk,  verzink ribbels aan de onderkant voor het mooier verzinken in hout.

Schachtribben

De schachtribben maakt het inschroeven makkelijker en verminderen de spanning op de multischroef.

Schroefdraad

Onze multischroef is uitgerust met getande schroefdraad, deze zorgen ervoor zodat de schroef meteen pakt wanneer deze het hout raakt.

Boorpunt

Door de boorpunt aan de voorzijde van de multischroef is voorboren niet noodzakelijk en vermindert de kans op scheurvorming bij het op de kant schroeven.

 

Multischroeven PZ