Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/assortiment/bedrijfskleding/santino-b-c
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86

Santino

Bij de keuze van werkkledij kiest men onrechtstreeks ook voor het label dat daaraan vast hangt en de waarden die een merk vertegenwoordigt. Kiest u voor DASSY professional workwear, dan draagt u immers ook de naam “DASSY” en dat staat nu eenmaal voor iets…

 

 

DASSY staat voor professionele werkkledij, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Kies uit een compleet gamma aan werkkleding dat garant staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden waarop al onze collecties verder bouwen.

 

Getest door professionals: het échte werk

Bij een sterk merk hoort een sterk product en wie beter dan uzelf kan hierover oordelen? Zo worden alle DASSY collecties ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers en schakelen we ook telkens het DASSY TESTTEAM in: een groep professionals uit diverse beroepen en sectoren die elk model uit het DASSY gamma uitvoerig testen. Zonder toegevingen, beoordelen zij de kledij naar de prestaties op de werkvloer, net dáár waar het telt.

Hun aanbevelingen worden grondig bestudeerd en doorgevoerd in het ontwerp, waarna de aangepaste modellen opnieuw worden getest, net zolang het resultaat aan al hun verwachtingen voldoet. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw DASSY werkbroek, vest of overall werd getest, goedgekeurd en klaar voor actie bevonden door veeleisende professionals als uzelf.

 
     
 

Kwaliteit rijmt met duurzaamheid

DASSY professional workwear staat synoniem voor duurzame werkkledij die u een langdurige bescherming biedt tijdens uw werk. Kortom, de essentie voor elke professional. Om een maximaal kwaliteitsniveau te garanderen, zet DASSY zich onophoudelijk in opdat elk stuk werkkledij dat het DASSY label draagt aan de strengste eisen zou voldoen.

Ook de keuze voor een kwalitatieve afwerking leidt tot een waardevol product. Zo kiest DASSY bijvoorbeeld voor drienaaldstiksels en de extreem slijtvaste Cordura® stof om de werkkledij nog verder te versterken. Zorgvuldige selecties als YKK ritsen en reflecterende banden van 3M Scotchlite™ in hoge zichtbaarheidswerkkledij vormen eveneens een toegevoegde waarde. Op die manier kunt u van elk DASSY model verwachten dat deze aan al uw professionele vereisten voldoet.

     

Functionaliteit en comfort op de werkvloer

DASSY werkkledij wordt van naald tot draad vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Daarom voldoet deze werkkledij aan de wensen van de professional inzake functionaliteit, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. 

Design als toegevoegde waarde

DASSY combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen en bouwt de volledige collecties zo op dat u snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, volledig in functie van uw bedrijfskleuren. 

 

 

Santino catalogus 2015-2016! 

Wij hebben niet alleen Santino, maar ook B&C & Matterhorn.

Klik hier voor de Santino catalogus 2016/2017

Klik hier voor de B&C catalogus 2016/2017

Klik hier voor de Matterhorn catalogus 2015/2016