Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/assortiment/bedrijfskleding-bedrukking
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86

Bedrijfskleding bedrukking

Roefs Montagetechniek BV draagt zorg voor bedrukking van bedrijfskleding. Service en kwaliteit staan altijd centraal. Wij kunnen  bedrijfskleding bedrukken, of het gaat om één kleur transfer of full color, voor Roefs Montagetechniek bv is dit geen probleem. Voor bedrijfskleding bedrukking bent u dan ook bij ons aan het juiste adres!

Welke merken voeren wij?

Roefs Montagetechniek BV verkoopt de betere merken bedrijfskleding o.a. Mascot en Dassy. Maar ook promotietextiel merken van o.a. Santino, B&C en nog meer merken. Al deze merken zijn uitermate geschikt om te kunnen voorzien van een logo of tekst. Bent u benieuwd naar onze prijzen voor bedrukking? Vraag dan hier of in de winkel een geheel vrijblijvende offerte aan.

Op welke manieren kunnen wij bedrukken?

Bedrijifskleding bedrukking is een vak apart. U wilt tenslotte niet dat uw opdruk na een paar keer wassen al van uw sweater verdwijnt. Wij kunnen op 2 manieren uw textiel bedrukken.

  1. - Flex transfer (geschikt voor oplages met 1 tot 3 kleuren, en te bestellen per stuk)
  2. - Full color Flex print (geschikt voor grotere oplages, afhankelijk van de grote van het logo)

Wat kunnen wij U bieden?  

  • Topkwaliteit kleding                             
  • Perfecte bedrukking                                                        
  • Snelle levertijd
  • Groot assortiment kleding
  • Uitgebreide showroom

Wij leveren aan bedrijven, scholen, instellingen, stichtingen en verenigingen. U kunt bij ons ook terecht voor persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste product en bedrukking, tevens dragen wij zorg vanaf offerte tot de levering van uw artikelen.

Bedrijfskleding

Uw personeel kan representatiever voor de dag komen. Roefs Montagetechniek bv kan vele soorten bedrijfskleding verzorgen en eventueel bedrukken (textieldruk), enkele voorbeelden zijn; T-shirts, polo's, sweaters, jassen, bodywarmers, overalls caps, etc. Kortom; Roefs Montagetechniek kan een diversiteit aan textiel leveren van top merken.

Promotiekleding

U wilt tijdens dat ene evenement of feest goed voor de dag komen? Zorg dan dat uw personeel, verenigingsleden of vrienden herkenbaar blijven met promotiekleding. Uw eigen gepersonaliseerde promotiekleding voorzien van een mooie bedrukking zorgt voor net iets meer. Zorg dat u gezien word! 

Waarom Roefs Montagetechniek BV voor uw logo?
Juist omdat wij snel te werk gaan en goed en professioneel product leveren, kunnen wij de kosten drukken.

Wasvoorschriften bedrukte kleding

Voor bedrukte kleding geld een ander wasvoorschrift dan wat in de kleding staat, onze bedrukking is wasbaar tot 60ᵒ, wassen zonder wasverzachter en niet in de droger. Om er zeker van te zijn dat de bedrukking goed blijft raden wij u aan eerst een proef te dien met een stukje stof waar het logo opstaat (vraag erna in de winkel).