Sluiten
Menu
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/assortiment/bedrijfskleding
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86

Roefs Montagetechniek BV, specialist op werkkleding gebied.

Bij de keuze van werkkleding kiest men ook voor het label dat daaraan vast hangt en de waarden die een merk vertegenwoordigt. Kiest u voor DASSY professional workwear, dan draagt u immers ook de naam “DASSY” en dat staat nu eenmaal voor iets…

DASSY staat voor professionele werkkleding, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Kies uit een compleet gamma aan werkkleding dat garant staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden waarop al onze collecties verder bouwen.

Officieel Mascot dealer.

Roefs Montagetechniek BV is officieel merk dealer van Mascot Workwear. Hierdoor kunnen wij uw Mascot kleding leveren tegen scherpe prijzen met ondersteuning van de fabrikant en garantie. Kiest u voor Mascot.. dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, veilig en comfortabel werken.

Mascot is een Deens familie bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. De werknemers in Denemarken, Vietnam, Duitsland en nog twaalf andere landen hebben één en dezelfde missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding.

Voordat de Mascot kleding op de markt komt is deze uitgebreid getest en gecontroleerd.
Daarnaast hecht Mascot veel waarde aan goede arbeidsomstandigheden voor de medewerkers in de fabrieken, dit is een van de vele redenen waarom wij hebben gekozen voor Mascot.

De Dassy dealer in het zuiden

DASSY is een Belgische werkkleding producent. En is een zeer kwaliteitsbewuste leverancier. DASSY hecht heel veel waarde aan het productie proces van de kleding, juist daarom word DASSY werkkleding ontworpen door een eigen en creatief Belgisch ontwerp team. Zowel verpakking als styling DASSY doet het allemaal zelf. Aan alle gebruikte materialen worden zeer hoge eisen gesteld, dit alles is om de kwaliteit op hoog niveau te houden. DASSY richt zich op de professionele gebruiker uit diverse sectoren onder andere: bouw, Industrie, wegenbouw en logistiek. . De collectie is zo opgebouwd dat men snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, van broek met jas tot bretelbroek met fleece en T-shirt, volledig in functie van de bedrijfskleuren van de klant.

Santino

De bedrijfskleding van Santino staat bekend om kwaliteit en draagcomfort. Santino werkkleding is er voor zowel dames als voor heren in een ruime maatvoering. De werkkleding is een moderne kledinglijn, verkrijgbaar in veel kleuren en materialen.

Collectie Santino werkkleding

De collectie werkkleding van Santino bestaat uit onder andere bodywarmers, sweaters, poloshirts, T-shirts, jacks en polo sweaters.
Bij Roefs Montagetechniek bv kunt u terecht voor de collectie werkkleding van Santino.