Sluiten
Menu
0
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/assortiment
Winkelmandje
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Roefs Montagetechniek BV

Sinds de oprichting van Roefs Montagetechniek BV in 1999 zijn we voortdurend bezig geweest met het nastreven van onze doelstellingen.

Dagelijks zijn wij bezig met het streven naar perfectie om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We willen naast een compleet pakket bevestigingsmaterialen ook graag onze klanten het beste advies geven, altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in nieuwe producten en ons product ter plekke demonstreren.

Samen met onze producenten werken we continu aan nieuwe ontwikkelingen, en zijn wij altijd op zoek naar tijdbesparende producten wat zorgt voor lagere arbeidskosten.

Nieuwsgierig

Onze nieuwsgierigheid naar nieuwe producten heeft ervoor gezorgd dat we op dit moment kunnen zeggen dat we een complete leverancier zijn voor al u bevestigingsmaterialen.

Het streven om een product neer te zetten met een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs is ons dan ook nog elke dag gelukt en zal onze grootste uitdaging blijven.

Voeg daar nog eens onze betrouwbare leveringen aan toe en u begrijpt waarvoor we al met veel klanten een lange en intensieve relatie hebben.

      

Onze visie

Roefs Montagetechniek BV behoort tot de toonaangevende leveranciers in bevestigingsmaterialen van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekend­heid bij onze klanten.  

Klanten weten direct waar ze aan toe zijn, afspraken zijn duidelijk en transparant, beloftes worden nagekomen en problemen concreet opgelost.

Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd exact weten waar ze aan toe zijn, vooraf en niet achteraf. Wij willen bewijzen dat het ook anders kan door duidelijk te zijn.

Wij doen wat we beloven. Daar kunt u ons op aanspreken.