Sluiten
Categorieën
https://www.roefsmontage.nl/activiteiten/textiel-bedrukking
Vlassloot 1a, 6027 RS Soerendonk
Telefoon 0495 - 58 82 18 | Fax 0495 - 58 89 86
 

Textiel bedrukking

Roefs Montagetechniek draagt zorg voor textielbedrukking en bedrijfskleding. Service en kwaliteit staan altijd centraal. Wij kunnen niet alleen textiel bedrukken, maar ontwerpen het ook. Of het gaat om één kleur transfer of full color, voor Roefs montage techniek is dit geen probleem. Voor textielbedrukking bent u dan ook bij ons aan het juiste adres!

 

Welke merken voeren wij?

Roefs Montagetechniek verkoopt de betere merken bedrijfskleding o.a. Mascot en Dassy. Maar ook promotietextiel merken van o.a. Santino, B&C en nog meer merken. Al deze merken zijn uitermate geschikt om te kunnen voorzien van een logo of tekst. Bent u benieuwd naar onze prijzen voor textielbedrukking? Vraag dan hier of in de winkel een geheel vrijblijvende offerte aan.

 

Op welke manieren kunnen wij bedrukken?

Textielbedrukking is een vak apart. U wilt tenslotte niet dat uw opdruk na een paar keer wassen al van uw sweater verdwijnt. Wij kunnen op 2 manieren uw textiel bedrukken.

  1. - Flex transfer (geschikt voor oplages met 1 tot 3 kleuren, en te bestellen per stuk)
  2. - Full color Flex print (geschikt voor grotere oplages, afhankelijk van de grote van het logo)

 

Wat kunnen wij U bieden?  

  • Topkwaliteit kleding                             
  • Perfecte bedrukking                                                        
  • Snelle levertijd
  • Groot assortiment kleding
  • Uitgebreide showroom

Wij leveren aan bedrijven, scholen, instellingen, stichtingen, verenigingen en particulieren. U kunt bij ons ook terecht voor persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste product en bedrukking, tevens dragen wij zorg vanaf offerte tot de levering van uw artiekelen.

 

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw werknemers veiliger en schoner kunnen werken. Uw personeel kan representatiever voor de dag komen. Roefs Montagetechniek kan vele soorten bedrijfskleding verzorgen en eventueel bedrukken (textieldruk), enkele voorbeelden zijn; T-shirts, polo's, sweaters, jassen, bodywarmers, overalls caps, etc. Kortom; Roefs Montagetechniek kan een diversiteit aan textiel leveren van top merken.

 

Promotiekleding

U wilt tijdens dat ene evenement of feest goed voor de dag komen? Zorg dan dat uw personeel, verenigingsleden of vrienden herkenbaar blijven met promotiekleding. Uw eigen gepersonaliseerde promotiekleding voorzien van een mooie bedrukking zorgt voor net iets meer. Zorg dat u gezien word! 

Waarom Roefs Montagetechniek voor uw logo?
Juist omdat wij snel te werk gaan en toch één goed en professioneel product leveren, kunnen wij de kosten erg drukken. Lagere kosten betekent bij ons dat de prijs voor u als klant ook omlaag gaat.

 

Wasvoorschriften bedrukte kleding

Voor bedrukte kleding geld een ander wasvoorschrift dan wat in de kleding staat, onze bedrukking is wasbaar tot 60ᵒ, wassen zonder wasverzachter en niet in de droger. Om er zeker van te zijn dat de bedrukking goed blijft raden wij u aan eerst een proef te dien met een stukje stof waar het logo opstaat (vraag erna in de winkel).